1 /

ЗА НАС

Обезбедување едношалтерско решение
за третман на исцедок од депонија

Нашите основни технологии вклучуваат ZLD технологија, I-FLASH MVR, Диск-цевка RO мембрански систем, спирален RO мембрански систем, тубуларен UF мембрански систем и DTRO/STRO мембрански модули.

Гледај Повеќе

13 години

Добавувач на решенија

500 +

Инженерски проекти

100.000 m³ секој ден

Вкупен третман на исцедок

95 милиони американски долари

Приходи

800 +

Вработените

35.000

Фабрика од светска класа

Производи

Нов почеток, нови височини, ново патување丨Jiarong технологијата успешно наведена

Xiamen Jiarong Technology (кратко име на акции: Jiarong Technology, шифра на акции: 301148)

21 април 2022 година Гледај Повеќе

Џијаронг Божиќна семејна забава

Божиќ е најголемиот фестивал во западните земји.

25 декември 2021 година Гледај Повеќе

Конференција за прифаќање на проектот ZLD концентрат на исцедок од Чонгкинг

Во јуни 2021 година, Чонгкинг Комисија за домување и градежништво, Биро за урбан менаџмент, водачи на Бирото за еколошка средина

01 јуни 2021 година Гледај Повеќе

Деловна соработка

Останете во контакт со Џијаронг. Ние ќе
ви обезбеди едношалтерско решение за синџирот на снабдување.

Поднесете

Контактирајте не

Ние сме тука да помогнеме! Со само неколку детали ќе можеме
одговори на вашето барање.

Контактирајте не